понеділок, 13 лютого 2023 р.

 7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це буде вже 20 День безпечного Інтернету.


В рамках цього дня було проведено: 

1) Заклади освіти долучилися до онлайн-марафону до Дня безпечного Інтернету;

2) Спілкування через Інтернет: чого від нього чекати і як з ним поводитися📱💻 - 🔖📍саме про 10 золотих правил безпеки в інтернеті для здобувачів освіти І курсу розповіла викладачка інформатики Чернівецького професійного ліцею Валентина Сільвестрівна Новицька;

3)  Сьогодні, 8 лютого 2023 року, під час відкритого навчально-пізнавального заходу, який провів викладач інформатики Чернівецького професійно машинобудівного ліцею Калетник Р. В. здобувачі освіти навчальних груп № 16 та 17 пригадали що таке Інтернет, які можливості він нам надає. Збагатили свої знання щодо обладнання організації підключення до Інтернету, небезпек, які чатують у Всесвітній павутині. 

 Присутні дійшли висновку, що Інтернет – це надзвичайно корисний винахід людства і ним потрібно правильно вміти користуватися. Потрібно  пам’ятати, що Інтернет – це інструмент, яким кожен може керувати.

Немає коментарів:

Дописати коментар