середу, 20 березня 2019 р.

День Безпечного Інтернету у ВПХУ №5 м. Чернівці

5 лютого 2019 року у світі відзначають День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». З цієї нагоди у Вищому професійному художньому училищі №5 м.Чернівці проведено рядзаходів для педагогів та учнів з метою захисту підлітків від небезпечних ризиків в Інтернеті, зменшення негативного впливу небажаної інформаційної продукції на користувачі вшляхом покращення їхньої обізнаності щодо безпечного Інтернету, забезпечення відповідального використання онлайн-технологій та мобільних приладів.
А саме: 04.02.2019 р. педагоги долучились до участі у Всеукраїнському вебінарі до Дня безпечного Інтернету. 04.02. 2019 р. на інструктивно-методичній нараді для педагогів був проведений захід на тему: «Безпечний інтернет: як захиститися. Безпека дітей та підлітків онлайн», який був спрямований на популяризацію безпечного використання онлайн-технологій. 05.02.2019 р. в групі № 115, викладачем Витвицькою Н.М., проведено урок «Безпечний Інтернет», де учні розглянули позитивні і негативні сторонни Інтернету, різні приклади небезпек, що існують в мережі та шляхи їх подолання. Також, 05.02.2019 року учні групи № 115 зареєструвалися в CiscoNetworkingAcademy та прийняли участь в онлайн-уроці. Також, у всіх групах проведено тематичні години спілкування:
- «Дитина онлайн: від загроз до можливостей»;
- «Кібер-атаки та кібер-шахрайство»;
- «Цифрові інструменти та можливості Google для інформаційної безпеки»;
- «Соціальна інженерія: як хакери використовують вразливості людей»;
- «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпека?».






1 коментар:

  1. Молодець, Надія Марківно.
    Ваша уроки та заходи завжди творчі, а тема "Безпека Інтернету"актуальна і відповідає віковим та інтелектуальним особливостям учнів

    ВідповістиВидалити